1/49

 

ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE

 

Hoera...  jullie verwachten een kindje!

Een zwangerschap is 1 van de meest bijzondere periodes uit je leven en dat mag je eigenlijk niet vergeten om vast te leggen.

De 9 maanden zijn immers zo weer voorbij en het zou jammer zijn als je daar geen mooie foto's van hebt. 

 Een zwangerschaps fotoshoot kun je het beste plannen tussen week 32-36 van je zwangerschap.

Dit heeft te maken dat jij je nog redelijk fit voelt en dat je al een mooie ronde buik hebt. Heb je interesse om bij mij een zwangerschaps shoot te boeken, dan raad ik je aan om op tijd te reserveren want dan ben je in ieder geval verzekerd van een plekje in mijn agenda.

Je kunt kiezen uit de volgende zwangerschaps fotoshoots:

ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT IN DE STUDIO:

Je kunt kiezen om naar mijn fotostudio aan huis te komen. Mijn fotostudio is niet zo groot maar bied voldoende ruimte om jou en eventueel je partner te fotograferen. Ik fotografeer met het natuurlijk daglicht en combineer dit met studioverlichting. Je kunt kiezen uit 2 achtergrond kleuren en uit diverse zwangerschapsjurken, tops, verschillende kleuren tule en accessoires. Er is ruimte om je te verkleden en om tussendoor je haar of make-up bij te werken.

De fotosessie duurt 2-3 uur want ik neem de tijd voor jullie!

Prijs 150,-- en met partner 175,--

Je ontvangt de door mij geselecteerde en bewerkte foto's in Hoge Resolutie.

Je ontvangt minimaal 20 foto's

Lourdes-3.jpg

ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT OP LOCATIE:

Maar misschien wil je buiten op een mooie locatie foto's van je zwangerschap. Bijvoorbeeld een park, het strand, een oud fabriekspand, bollenvelden etc.

Heerlijk erop uit in de buitenlucht. Alleen zijn wij wel afhankelijk van het weer.

Tegen de avond voordat de zon ondergaat is een mooie tijdstip om de fotoshoot te doen, de ondergaande zon geeft een warme/gouden gloed, maar ook de tijdstip van het jaar zoals het voorjaar wanneer er bloesem is of de herfst wanneer de bladeren goud kleuren geven de foto's extra kleur en dimensie. Samen kunnen wij overleggen welke locatie het wordt.

Tijdens de fotoshoot gaan wij een stukje wandelen en ondertussen zoeken wij de leuke plekjes op. Ondertussen neem ik spontane en geposeerde foto's.

En... wanneer het weer op de afgesproken dag tegenvalt door regen of harde wind, dan is er altijd wel een avond of dag dat het weer wel mee zit en kunnen wij er toch op uit, dus plan niet teveel afspraken in de week van de fotoshoot.

Prijs 150,-- en met partner/kinderen bedraagt 175,--

Je ontvangt de door mij geselecteerde en bewerkte foto's in Hoge Resolutie.

Je ontvangt minimaal 20 foto's

2021-website-6.jpg

LIFESTYLE ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT:

Bij een lifestyle zwangerschaps fotoshoot kom ik bij jou thuis. In jouw eigen vertrouwde omgeving.

Misschien wil je partner ook op de foto, want de connectie tussen jullie en jullie kindje dat opkomst is is juist zo mooi om vast te leggen.

Ik fotografeer in de babykamer, in de ouderlijke slaapkamer en in de woonkamer.

Belangrijk bij een lifestyle fotoshoot is dat er voldoende daglicht binnenkomt en dat de kamers waar ik fotografeer opgeruimd zijn, want alles wat niet opgeruimd is kan op de foto komen.

Ik maak een combinatie van spontane en geposeerde foto's.

Ik neem ook een aantal zwangerschapsjurken mee voor de variatie.

En.. als jullie woonkamer groot genoeg is kan ik een studioset meenemen met een zwarte achtergrond om ook een aantal studiofoto's te maken. 

Prijs 150,-- en met partner 175,--

25,-- extra voor studiofoto's met een zwarte achtergrond.

Je ontvangt de door mij geselecteerde en bewerkte foto's in Hoge resolutie. 

Je ontvangt minimaal 25 foto's

Leona Dil -39.jpg

 ZWANGERSCHAPSKLEDING:

Wat trek je aan ? Houd het bij rustige neutrale kleuren en kleding waar je buik mooi in geaccentueerd wordt.

In de fotostudio kun je ook kiezen uit mijn assortiment zwangerschapsjurken, tops, tule en accessoires.

Wanneer er een partner of kinderen ook op de foto ( Lifestyleshoot ) gaan dan raad ik aan om jullie kleding goed op elkaar af te stemmen.

Blijf weg van felle kleuren en drukke prints, ruitjes of strepen en kies voor neutrale effen tinten, want dit oogt rustige op de foto's. En natuurlijk niet te vergeten de uiterlijke verzorging zoals haar en make-up, het werkt allemaal mee om mooie foto's te maken.