press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/69

LIFESTYLE BABY FOTOREPORTAGE:
 

De lifestyle Newborn/baby fotoreportage is bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. En natuurlijk mag het hele gezin ook op de foto. Mooie momenten samen genietend van jullie pasgeboren kindje.

Ik fotografeer de dagelijkse bezigheden rond de baby; zoals o.a. in zijn/haar wiegje/ledikant, de babykamer, op de commode, op het ouderlijk bed en in de woonkamer op de bank, gezellig met elkaar. Er hoeft niet echt geposeerd te worden, ik zal af en toe kleine aanwijzigingen geven, want we willen bovenal spontane en liefdevolle foto's die op een natuurlijke manier worden vastgelegd. Ik neem alleen mijn camera mee, dus geen achtergronden of accessoires zoals bij de Newborn fotoshoot.

De lifestyle baby fotoreportage hoeft niet vlak na de geboorte zoals bij de Newborn fotoshoot maar kan ook na de kraamperiode als jullie kindje 6 tot 8 weken is. Belangrijk hierbij is dat er voldoende daglicht in de kamers aanwezig is.

De baby- en ouderlijke slaapkamer opruimen en misschien een beetje stijlen met leuke kussens of een plantje is een leuke tip!

Prijs: 175,00 je ontvangt minimaal 25 foto's

Hebben jullie interesse ? en willen jullie meer weten ?

Vul het contactformulier in en ik stuur een pdf met uitgebreide informatie over de Lifestyle Newborn fotoreportage.